CGT Lleida convoca concentració pel dia 9 de maig!

De CGT Lleida

L’Audiència de Barcelona desautoritza a la jutgessa i allibera sense fiança als tres estudiants a la presó des del 29-M.

Des de la CGT ens n’alegrem de l’alliberament sense fiança dels tres companys detinguts el 29-M, Daniel, Ismael i Xavier], el dia de la Vaga General.

Mai no van deure ingressar a la presó i passar el mes que han hagut de passar.

Laura Gómez, secretària d’organització de la CGT, continua presa a Wad-Ras (Poblenou), el jutjat de primera instància 23 que va ordenar la presó s’haurà de pronunciar en els propers dies.

La CGT considerem que es deu posar també en llibertat a Laura Gomez ja que tampoc existeix cap motiu perquè continuï empresonada.

La CGT continuarem amb la nostra campanya de concentracions, mobilitzacions, i tots aquells actes que considerem que poden ajudar fins aconseguir el seu alliberament.

És per això que us convoquem.

CONCENTRACIÓ
Dia 9, a les 19 hores, davant de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida
(Carrer de Lluís Companys, 1)

Llibertat immediata per a la Laura! Ja n’ni ha prou de repressió!

El proppassat 25 d’abril la Jutgessa del Jutjat d’Instrucció 23 de Barcelona va decretar presó sense fiança per a la Secretària d’Organització de la CGT- Barcelona amb els càrrecs d’incendi i subsidiàriament de danys, coaccions, delicte de desordres públics i delicte contra els drets fonamentals.

Aquesta detenció és el resultat de pressions polítiques ja que consideren que una persona sense antecedents penals, amb domicili i treball fix i amb una filla, té risc de fugida i de reincidir abans fins i tot de ser jutjada i condemnada. Aquests barems no s’apliquen als banquers, ni als polítics investigats per la fiscalia anticorrupció als quals es deixa en llibertat.

Considerem que no hi ha cap motiu que justifiqui la seva detenció i menys el seu ingrés a la presó, la qual cosa suposa un clar abús de poder i una violació del dret a no ser privat de llibertat.

No calia un circ mediàtic com el muntat pels mossos d´esquadra, necessitats d’intentar donar exemple detenint i reprimint a persones i organitzacions que protesten i qüestionen el sistema sense ser canalitzades pels “agents socials autoritzats i ensinistrats”.

Nosaltres anem amb la cara descoberta, no amaguem les nostres accions, les considerem justes i sense perill per a la integritat de ningú, per tant descartem que els mossos d´esquadra hagin d’investigar molt per saber que fem o deixem de fer.
Ens preguntem quan hi haurà una fiscalia especial que investigui els banquers, els polítics corruptes i els empresaris que han creat una crisi que està portant a l’exclusió social i la misèria. Per a quan una web amb totes les fotos dels delinqüents refinats que són tractats com a senyors pels poders públics? Per a
quan una web amb les fotos dels mossos que han mutilat amb boles de goma i picat a cops de porra als ciutadans? Senyor Puig això sí és violència i vostè sempre la justifica.

Aquest empresonament és una venjança per part del govern de la Generalitat i del seu cos armat. No han pogut assimilar que el dia de la Vaga General la CGT amb altres organitzaciones i col•lectius aglutinéssin a més de 15.000 persones al matí recorrent el centre de la ciutat i a la tarda a més de 50.000.

El que es pretén és provocar la por entre la ciutadania, perquè no ens mobilitzem i acatem les polítiques econòmiques i per a això necessiten crear una imatge de violents totalment prefabricada des d’alguna oficina.

Mai s’avançarà cap a un món mes just per a les treballadores i als treballadors més desfavorides, si el conjunt de la ciutadania es deixa acovardir per una minoria de persones que conformen el poder i que contra la raó solament tenen la força dels cossos armats que els obeeixen cegament.

Que no quedi cap dubte, seguirem sortint al carrer i protestant igual que van fer els nostres avis, per defensar la llibertat i una societat més justa, seguirem lluitant contra les injustícies, no permetrem que ens porteu a les condicions laborals i socials del segle XIX com esteu pretenent entre els banquers i els polítics.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: